Friday, March 20, 2015

دانش اموز ایلامی قربانی انفجار مین جان باخت


امروز 29 اسفندماه محمد هادی ملکیان فرزند کرم، دانش‌آموز کلاس پنجم دبستان کوچ‌رو امیرآباد که در حادثه انفجار مین دهم اسفندماه جاری در شهرستان ایلام مجروح شده بود، جان باخت


نامبرده در حادثه انفجار مین که عصر روز یکشنبه 10 اسفند اتفاق افتاد و در آن 5 دانش‌آموز دبستان عشایری سیار «امیرآباد» ایلام مستقر در منطقه کنجان‌چم مهران را به‌شدت مجروح و راهی بیمارستان کرد، مجروح گردیده بود.

محمد هادی ملکیان در اسن حادثه دچار جراحت و سوختگی 57٪ شده بود و به علت سنگینی جراحات وارده در بخش (آی سی یو) بیمارستان طالقانی اهواز بستری و تحت مراقبت پزشکی بود اما بر اثر همین انفجار ای خود را از دست داده بود.

بزرگ‌زاده رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز نیز در آخرین اظهارنظر خود درباره وضعیت محمدهادی که پای چپش قطع شده بود گفته بود: چندین نوبت مشاوره ارتوپدی برای تعیین وضعیت پای سمت راست این مصدوم انجام شد که به دلیل شکستگی و له‌شدگی در این ناحیه، از قبل احتمال می‌رفت که از ناحیه پای راست نیز دچار قطع عضو شود.

طی انفجار مین مذکور امیر محمد 8 ساله و امیر حسین پیکانی 11 ساله فرزند یدالله که هر دو برادر بودند و نیز محمد و مهدی باباخانی هفت و هشت ساله (برادر) و فرزند علیمردان و محمد هادی ملکیان فرزند کرم، دچار جراحت شدید در بدن وبه ویژه سر و صورت خود شده بودند.

مسئولان استان ایلام، مرزی بودن این استان و شهرستانهای تابعه و نیز مین های برجای مانده از هشت سال جنگ تحمیلی را سبب و باعث و بانی این تلفات و خسارات می دانند و بدین بهانه از بار مسئولیت شانه خالی می کنند.

قابل ذکر است که استانهای کردنشین و به ویژه استان ایلام از استانهای پر مین کشور می باشد. كشاورزان، دامپروران، كودكان و كولبران ساكن و در حال تردد در استان‌هاي كردستان، خوزستان، ايلام، آذربايجان غربي و كرمانشاه همچنان قرباني مين و مهمات منفجرنشده باقيمانده از زمان جنگ مي‌شوند در حالي‌كه هنوز متولي خاصي براي رسيدگي به رنج اين قربانيان بي‌دفاع وجود ندارد.

بنا بر اعلام رسمي، از نظر وسعت مناطق آلوده مرزي، استان‌هاي خوزستان با يك ميليون و500هزار هكتار در رتبه نخست قرار داشته و استان ايلام با يك ميليون و 700 هزار هكتار در رتبه دوم، استان كرمانشاه با 700 هزار هكتار در رتبه سوم، استان كردستان با 150هزار هكتار در رتبه چهارم و استان آذربايجان غربي با 150هزار هكتار در رتبه پنجم آلودگي به مهمات جنگي قرار گرفته اما استان ايلام از نظر وسعت و استان خوزستان از لحاظ تراكم مين و مهمات منفجرنشده، همچنان به عنوان آلوده‌ترين استان‌هاي كشور معرفي شده‌اند.





Monday, March 16, 2015

ڕەخنەی قەسیم عوسمانی نوێنەری بۆکان لە دۆخی ژیانی مامۆستایان لە ئیران

قەسیم عوسمانی لە قسەکانی ئەوڕۆی خۆی لە پارلمانی ئێران دا، دوای سپاس لە دەزگای دادوەری ئیران بۆ هەلسوکەوت کردن لەگەڵ ڕەحیمیەکان و هاشمیەکان و ئاغازادەکانی تر، هەڵسوکەوتی هەندێک کەسی بە قسەی ئەو نەناسراو لەهەڵ موتەهەری لە شیرازی مەحکوم کرد و داوای بە سزاگەیاندنی ئەو کەسانەی کرد.
عوسمانی لە درێژەدا باسی لە کێشەکانی مامۆستایان و خانە نشینەکان کرد  و کوتی کێشەکانیان لە ئەژمار نەهاتوویە و دەبی دەوڵەت بیرێکی بنەڕەتی لە کێشەکانیان بکاتەوە.
ناوبراو کوتی هەرچەند دەوڵەت و پارلمان لەسەر پێگەی مامۆستا و گرنگی ئەرکی پەروەردە لە درووشم دا هاوران بەڵام ئەو ناسین هاوبەشە لە مامۆستا تا ئیستا هیچ کێشەیەکی لە ژیانی مامۆستایان چارەسەر نەکردووە.
ناوبراو وێڕای ئاماژە بە بیزاری مامۆستایان لە دۆخی ئابووریان و هەروەها پاش گوێ خرانیان کوتی: مامۆستایان تا ئێستا ەەر لە درووشم دا باسیانلە پێگەی مامۆستا بیستووە و بە شێوەی کرداری هیچیان نەبینیوە.
ناوبراو کوتی: مامۆستایان لە هەمبەر بنەماڵەکانیان هەست بە شەرمەزاری دەکەن و ناتوانن لە حاڵێکدا کە سەرقاڵی نووسینی هاوکێشەیەکن لە ەر تەختەی ناو کلاس و هاوکات بیر لە هاوکێشە پڕ فاکتەرە نادیارەکانی ژیانی خۆیان دەکەنەوە، چۆن و بە چ هاندەرێکەوە دەتوانن وانە بە قوتابیەکانیان بڵێنەوە؟
ناوبراو لە درێژەدا باسی لەوە کرد کە پێویستە دەوڵەت لە زووترین کاتدا بیرێک لە ژیان و باری ئابووری مامۆستایان بکاتەوە نەک بە گەڵاڵەی سەیر و سەمەرە بابەتەکە دابخات و لاڕێی بکات.
عوسمانی هەروەها باسی لە تەرحی مامۆستایان کرد و رەخنەی لێگرت و کوتیشی ئەو تەرحە هیچ ئاڵو گۆڕێک لە ژیانی مامۆستایاندا پێک ناهێنێت و هەرەمەکیە.
نوێنەری ئێستای بۆکان لە پارلمانی ئێران لە درێژەدا وێڕای بەراورد کردنی ژیانی مامۆستایان و کەسانی تر کە ڕۆژێک قوتابی ئەو مامۆستایانە بوون کوتی: مامۆستایەک کە خەمی نانی بێت ناتوانێت لێکۆڵینەوە بکات و بابەت بنووسێت، کەواتە پێویستە سەرەتا باری ژیانیان باش بکرێت.

شایانی باسە کە بەشێکی زۆر لە مامۆستایانی کوردستانی ئیران لایان وایە کە عوسمانی تەنیا بە مەبەستی خۆدەرخستن ئەو قسە دەکات و ئەو قسانە لە حاڵێکدا کە ئیستا بوودجەی ئیران داخراوە هیچ کاریگەرییەکیان نییە، ئەوان دەڵێن دوکتور عوسمانی یەکێک لەو کەسانە بوو کە لە قسە و وتتووێژەکانی پێشووتری خۆیدا دژایەتی لەگەڵ زیاد بوونی مووچەی کارمەندانی دەوڵەت کردبوو و ئەوەی بە زیانی ئێران و دەوڵەت زانیبوو. 

Sunday, March 15, 2015

اعتراضات و تحصن های معلمان ایران همچنان ادامه دارد

هزاران معلم حداقل در پنج شهر ایران در اعتراض به آنچه دستمزدهای ناعادلانه و اعمال تبعیض میان خود و دیگر کارکنان دولت می‌خواندند تجمع کردند.

 صبح امروز (یکشنبه ۲۴ اسفند)، هزاران معلم ناراضی در شهرهای شیراز، یزد، خرم آباد، کرمانشاه و شهرکرد مقابل استانداری‌ها تجمع کردند.

معلمان می‌گویند علی‌رغم اعتراضات گسترده در هفته‌های گذشته، دولت و مجلس هیچ اقدام موثری به منظور افزایش بودجه آموزش و پرورش و به طور مشخص افزایش حقوق و دستمزدشان انجام نداده‌اند.

این تحصن ها ادامه تحصناتی است طی دو هفته اخیر در شهرهاس مختلف ادامه داشته است. آخرین تجمع سراسری معلمان در تاریخ ۱۰ اسفند به درخواست کانون صنفی معلمان ایران -در شهرستان‌ها مقابل ادارات آموزش و پرورش و در تهران مقابل مجلس شورای اسلامی- برگزار شد.

معلمان می‌گویند جابه‌جایی محل تجمعات از مقابل ادارات آموزش و پرورش به مقابل استانداری‌ها با هدف بهتر شنیده شدن مطالبات صنفی‌شان صورت گرفته است.

بر طبق اضهارات مسئولاان کانون صنفی معلمانایران، کانون صنفی معلمان ایران می  در برگزاری تجمعات امروز نقشی نداشته است. اعضای ارشد این نهاد صنفی می‌گویند تجمعات امروز بر اساس فراخوان‌هایی مستقل برگزار شده است و از وجود بحران معیشتی در جامعه معلمان ایران خبر می‌دهد.







Thursday, March 12, 2015

تحصن امروز معلمان بیرچند به روایت تصویر





تحصن هفتصد معلم در استان اردبیل

پس از انتشار طوماری گسترده و نیز شرکت در تحصن روز دهم اسفندماه، بار دیگر عده چشمگیری از معلمان استان اردبیل صبح امروز با تجمع در محوطه اداره کل آموزش و پرورش این استان نسبت به وجود نابرابری درآمد بین معلمان و سایر کارکنان دولت اعتراض خود را برای بار دوم ابراز نمودند.

به گزارش تنی چند از معلمان مشارکت کننده در این حرکت اعتراضی، در این اجتماع صنفی که با حضور حدود ۷۰۰ نفر از معلمان استان اردبیل تشکیل شد، معلمان با شعارهایی اعتراض خود را به کمبود دستمزد خود اعلام کردند و خواستار افزایش بودجه آموزش و پرورش به قصد افزایش حقوق معلمان شدند.
بنا به گفتنه مشارکت کنندگان در این تحصن، این حرکت ادامه تحصن سراسری در دهم اسفندماه جاری بود و آنچنان که پیداست در شهرهای دیگر نیز ادامه خواهد یافت.

معلمان بر این باورند که کمی بودجه و نحوه تعیین بودچه این وزارت حجیم و حسای یکی از مشکلات نگرشی دولت می باشد و به دلیل کمبود بودجه وزارت آموزش و پرورش در هنگام تصویب بودجه، هر سال حتی در اولین روزهای سال هم صحبت از کسری بودجه است و این نشان می‌دهد اساسا بودجه‌ این وزارتخانه دارای اشکال است.


گفته می‌شود در تجمع امروز معلمان، دکتر صابر سپهری مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با حضور در جمع معترضین به گفتگو با آنان پرداخت.


Tuesday, March 10, 2015

ضرب و شتم یک معلم در لرستان

مجید قراوند دبیر ریاضی یکی از دبیرستانهای کوهدشت لرستان مورد ضرب وشتم پدر یکی از دانش آموزان که رئیس اداره مخابرات شهرستان است وراننده اش قرارگرفت.
 این ماجرا که  دوشنبه مورخه 18 اسفندماه جاری اتفاق افتاد در حالی اتفاق افتاد که پدر دانش اموز مذکور به  علت بی انضباطی ودرس نخواندن دانش آموز در درس ریاضی ازطرف مدیر، به مدرسه دعوت شده بودند که پدر دانش آموز باماشین اداره وراننده شخصی درآموزشگاه حضور یافته بود درحین گفتگو با معلم مربوطه و مدیر آموزشگاه در کمال ناباوری،ودرحضور سایر عوامل اجراییٱن مدرسه ، دبیر ریاضی رامورد ضرب وشتم شدید قرار داد.
 شدت ضربات وارده بر سر آقای قراوند  به حدی بود که نامبرده همان لحظه از هوش رفته و به  یکی ازبیمارستانهای مرکز استان اعزام شده وهنوز هم درکما هستند!
یکی از همکاران حاضر در آن آموزشگاه و شاهد عینی این ماجرا می گوید: متاسفانه  قانونی که می گوید اگر به کارمند دولت درحین خدمت توهین شده ومورد ضرب وشتم قرارگیر متهم علاوه بر جزای عمومی به 2 تا 6 ماه زندان محکوم خواهد خوهاد شد درمورد فرهنگیان اجرا نمی شود!؟



Monday, March 9, 2015

تصویب لایحه رتبه‌بندی معلمان

علی‌اصغر فانی گفت: لایحه رتبه‌بندی معلمان که در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده روز چهارشنبه در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.

به گزارش فارس از شهرستان بهارستان، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش عصر امروز در جمع معلمان شهرستان بهارستان اظهار داشت: با حمایت نمایندگان لایحه رتبه‌بندی معلمان روز گذشته در کمیسیون اجتماعی مجلس به تصویب رسید که امیدواریم این طرح در روز چهارشنبه هفته جاری در صحن علنی مجلس مطرح و به تصویب نمایندگان برسد.

فانی با بیان اینکه به موجب رتبه‌بندی معلمان، همکاران فرهنگی همانند دانشگاهیان در چهار طبقه رتبه‌بندی شده و براساس آن که از سال ۹۴ اجرایی خواهد شد، اظهار داشت: در این طرح دریافتی معلمان تغییر می‌کند که علاوه بر تفاوت در پرداخت‌ها انگیزه لازم برای انجام فعالیت‌های بیشتر به وجود خواهد آمد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش به عنوان مهمترین نهاد کشور است که زیر‌ساخت سرمایه انسانی را تقویت می‌کند، تصریح کرد: دانش‌آموزانی که امروز در دستگاه آموزش و پرورش مشغول تحصیل هستند آینده‌ساز این کشورند و از منظر کمی هم آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه کشور است که در اقصی نقاط و در جاهایی که هیچ نهادی وجود ندارد حتی در روستاهایی که یک دانش‌آموز هستند آموزش و پرورش حضور یافته است.

او همچنین در ادامه افزود : ۵ هزار مدرسه دارای کمتر از ۵ نفر دانش‌آموز در سطح کشور وجود دارد وهمان‌گونه که آموزش و پرورش یک نهاد بزرگی است مسائل و مشکلات این نهاد هم اندازه خدماتی که ارائه می‌دهد بزرگ بوده که باید به آنها توجه شود.

فانی تاکید کرد:‌ آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید براساس یک استراتژی و ۵ سیاست کار خود را انجام می‌دهد که استراتژی ارتقای آموزش و پرورش به انجام سیاست پنج‌گانه کمک می‌کند تا آموزش و پرورش پویا شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه تا خرداد ۹۲ به عنوان یک معلم در کلاس درس حاضر می‌شدم و با مسائل و مشکلات مختلف موجود در آموزش و پرورش آشنا هستم افزود: دولت یازدهم با وجود مشکلات فراوانی که در حوزه اقتصادی دارد و تعهداتی که از دولت قبل به آن به ارث رسیده توجه خوبی به آموزش و پرورش داشته به طوری که بودجه سال ۹۳ این وزارتخانه نسبت به سال قبل ۲۶ درصد افزایش داده‌اند.

فانی تصریح کرد: با توجه به اینکه بودجه سال ۹۴ که نسبت به سال ۹۳ در کلان دولت ۱۱.۵ درصد رشد داشته این بودجه آموزش و پرورش ۲۲ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه به ازای هم ۱۱.۵ دانش‌آموز یک نیروی انسانی وجود دارد تاکید کرد:‌ این نسبت خیلی مناسب نیست که باید این رقم به ۱۵ برسد یعنی به ازای هر ۱۵ نفر دانش‌آموز یک نیروی انسانی اختصاص یابد که در این صورت قادر خواهیم بود در پرداخت حقوق بیشتر به فرهنگیان از محل صرفه‌جویی اقدام کنیم.

فانی با تاکید بر اینکه ساماندهی نیروی انسانی یک امر واجب برای آموزش و پرورش است گفت: اتفاقی که در دولت دهم رخ داد استخدام ۱۵۰ هزار معلم بود که باید تلاش کنیم ورود نیروی انسانی به آموزش و پرورش را کنترل و هدایت کنیم و به یک منطق معقول برسیم.

در این نشست صمیمی که در فرهنگ‌سرای شهید مطهری آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان برگزار شد دو تن از مدیران مدارس به نمایندگی از فرهنگیان و معلمان نواحی یک و دو شهرستان بهارستان طی سخنانی برخی از مسائل و مشکلات فرهنگیان این منطقه از جمله ارزشیابی توصیفی، افزایش سرانه‌ها و فضاهای آموزشی، تراکم بالای دانش‌آموزی و سختی زیاد فعالیت‌های معلمان را بیان و خواستار توجه بیشتر مسئولان به این قشر از جامعه شوند. 

Tuesday, March 3, 2015

احضارهای گسترده با اطلاعات و حراست پس از برگزرای اعتصاب سراسری

پس از آنکه معلمان ایران در روز یکشنبه مورخه دهم اسفندماه امسال اقدامی بی نظیر و به صورت خودجوش اقدام به اعتصاب گسترده سراسری در تمامی شهرهای کشور نمودند؛ طی دو روز بعد از این اعتصاب سراسری ادارات اطلاعات شهرستانها و نیز حراسات ادارات آموزش و پرورشها شروع به احضار همکاران فرهنگیمان در تمامی شهرهای ایران نموده اند و حتی در شهرستانهای بوکان؛ زنجان؛ قم و خراسان و نیشابور و ایلام چند تن از همکاران را به مدت یک شب نیز بازداشت نموده اند که به علت حفظ جان این همکاران از پخش اسامی آنان خودداری می نماییم و اسامی انها نزد ما محفوظ می باشد.
همچنین همکاران زیادی به حراسات ادارات آموزش و پرورش متبوعه عوت شده و از آنان جهت عدم مشارکت مجدددر گروههای موجوئ ئر تلگرام و نیز عدم مشارکت جهت برپاییو برگزاری هرگونه اعتصابی دیگر؛ تعهد گرفته شده است و حتی انان را تهدید به توبیخ و اخراج نیز نموده اند.
این درحالی است که اعتصابات در اصفهان همچنان پابرجاست و زمزمه هایی جهت همصدایی با آنان و نیز درج بیانیه در حمایت از تداوم این اعتصاب به گوش می خورد.






ممنوع التدریس شدن یک معلم کرد



به گزارش آژانس خبررسانی کُردپا، حبیب آقا زمان که به مدت ٨ سال در مدارس مقطع ابتدایی منطقه "چومی مجیدخان" و همچنین روستای "سه گلی تپه" از توابع میاندوآب مشغول تدریس بود از سوی اداره آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی ممنوع‌التدریس شد.



خبرنگار کُردپا در میاندوآب گزارش داد: حبیب آقا زمان دو هفته پیش به اداره آموزش و پرورش میاندوآب احضار و به وی اعلام شده بود که بنا به تصمیم اداره آموزش و پرورش استان ممنوع‌التدریس شده است.

این معلم کُرد جهت پیگیری وضعیت خود به اداره آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی مراجعه کرده، اما پاسخ مثبتی را نسبت به بازگشت بر سرکار دریافت نکرده است.

خبرنگار کُردپا در ادامه اظهار داشت: حبیب آقا زمان چند روز قبل نیز به اداره اطلاعات میاندوآب احضار شده بود.


این شهروند کُرد روز دوشنبه یازدهم اسفندماه به اتهام "ارج نهادن به مناسبت‌های ملی و استفاده از پوشش کُردی در این مناسبت‌ها" توسط دادگاه انقلاب میاندوآب به چهار ماه زندان تعزیری محکوم شد.

وزیر آموزش و پرورش حاضر به ملاقات با دختران شین‌آبادی نشد



حسین احمدی نیاز، وکیل دانش آموزان شین‌آبادی، با انتقاد از عدم ملاقات وزیر آموزش و پرورش با دختران شین آبادی‌ خبر داده که علی اصغر فانی، حاضر به دیدار با این دانش آموزان آسیب دیده نشده است. 

وی در گفت‌وگو با آنا از امتناع وزیر آموزش و پرورش برای دیدار با دانش‌آموزان شین‌آبادی خبر داد و گفت: «روز شنبه ۱۲ تن از دانش‌آموزان شین‌آبادی به همراه خانواده‌هایشان از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر در دفتر دکتر فانی حضور داشتند‌». 

وی با تأکید بر اینکه زمان این ملاقات از قبل تأیید و هماهنگ شده بود، گفت: «خانواده این دانش‌آموزان آسیب دیده در آتش‌سوزی مدرسه شین‌آباد به منظور مطرح کردن و حل مشکلات خود به دیدار وزیر آموزش و پرورش رفته بودند اما متأسفانه علت عدم حضور و استنکاف وزیر آموزش و پرورش از دیدار با این دختران معلوم نیست‌». 


Monday, March 2, 2015

قطعنامه پایانی گردهمایی معلمان تهران در اعتراض به وضعیت اسف بار آموزش و پرورش


به نام خداوند جان و خرد
قطعنامه پایانی گردهمایی معلمان در اعتراض به وضعیت اسف بار آموزش و پرورش

ما معلمان امروز در مقابل خانه ملت گردآمده ایم تا قوی ترین هشدارها را پیرامون مسائل حادی که آموزش و پرورش کشور را زمین گیر نموده و نفس های آن را به شماره انداخته است، اعلام نماییم. باشد تا آن گروه از نمایندگان مجلس که فارغ از جناح بندی های سیاسی، اعتلای جوانان این آب و خاک را می جویند، سخن ما را بشنوند و پیش از آن که بیش از این دیر شود؛ راهی را که دولت یازدهم در جهت به سازی اوضاع کشور نسبت به دولت قبل در پیش گرفته، حمایت کنند و همراه و حتی پیشاپیش آن مانع ادامه روند نادرست کنونی در آموزش وپرورش گردند.
لذا قاطعانه خواهان انجام اقدامات زیر در یک بازه زمانی معقول می باشیم:
۱. ما خواهان محو تمرکزگرایی شدید حاکم بر آموزش و پرورش، محوریت بخشیدن به بخش آموزش و دخالت دادن موثر و سازمان یافته ی بدنه ی آموزشی کشور به ویژه معلمان در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها هستیم.
۲. ما معتقدیم به رغم شرایط دشوار اقتصادی کنونی در کشور، با جابجایی در برخی ردیف های بودجه، با حذف یا کاهش ردیف های بودجه ای که ظاهراً صرف امور فرهنگی در سازمان ها، نهادها و ارگان هایی می شود که مسئولیت مستقیم در امور آموزش و فرهنگی ندارند؛ و افزودن آن به بودجه آموزش و پرورش، می توان بودجه آموزش و پرورش را در یک بازه ی زمانی دوساله افزایش صد در صدی داد و بسیاری از مشکلات و کمبودهای آن از جمله کسری بودجه مزمن را از بین برد.
٣. با تأکید بر این باور قانونی که بهداشت و آموزش با کیفیت جزو ابتدایی ترین حقوق شهروندی است؛ خواهان رویکردی متفاوت با گذشته نسبت به ردیف های بودجه از جانب نمایندگان مجلس هستیم. تا همانند بخش سلامت و بهداشت که برای سال آینده بودجه ی آن به درستی افزایش ۷۰ درصدی داشته است، بودجه آموزش نیز تغییرات اساسی نماید. افزایش ۲۲ درصدی بودجه آموزش و پرورش در لایحه بودجه سال ۹۴ حتی کسری بودجه ی پنج هزار میلیاردی سال جاری این وزارت خانه را برطرف نمی کند.در صورت تصویب این میزان افزایش، سال آینده اوضاع مالی این وزارتخانه بدتر از سال جاری خواهد بود و معلمان با حقوق پایین تر از خط فقر باز هم برای حق التدریس اندک خود باید ماه ها منتظر بمانند تا این دستمزد ناچیز را به صورت قطره چکانی آن هم مطابق سلیقه وزارتخانه و ادارات آموزش و پرورش دریافت نمایند.
۴. ما خواهان افزایش دست کم ٣۰ درصدی حقوق و فوق العاده شغل معلمان برای هرسال طی ۴ سال آینده می باشیم تا بخشی از تبعیضی که میان آن ها باسایر کارکنان دولت وجود دارد برطرف گردد. در حالی که بار اصلی فعالیت آموزشی بر دوش معلمان و سایر کارکنان مدارس است، امتیاز فوق العاده شغل یک معلم با مدرک کارشناسی ارشد ٨۰۰ می باشد در حالی که همین امتیاز برای کارمندان دولت با مدرک کارشناسی ۱۵۰۰ و با مدرک کارشناسی ارشد ۲۰۰۰ است. ما این تبعیض آشکار را محکوم نموده و خواهان رفع سریع آن به نفع معلمان یعنی گردانندگان اصلی آموزش و پرورش هستیم.
۵. در حالی که در احکام سایر کارکنان دولت وجود ردیف هایی مانند حق ایاب و ذهاب، حق مسکن،هزینه یا فیش غذا و وجود ردیفی به نام «سایر» که خود داستانی جداگانه دارد، سال هاست امری بدیهی و به رسمیت شناخته شده محسوب می شود؛ این ردیف ها در فیش حقوق معلمان همچنان مفقودند و یا چنان ناچیز که بیشتر به تمسخر و تحقیر آنان شبیه است. اضافه شدن ردیف هایی مانند حق مسکن، ایاب و ذهاب و … در حکم های حقوقی معلمان امری ضروری و حقی طبیعی است و باید با رقم های واقع بینانه به آنان پرداخت شود. بر این موارد بیفزاییم ناکارآمدی شدید انواع بیمه ی معلمان به ویژه بیمه تکمیلی را که جز در سال اول هرگز رضایت خاطر و آرامش آنان را فراهم ننموده است.
۶. ما خواهان استانداردسازی کلاس های درس حداقل از نظر تعداد دانش آموزان هستیم (حداکثر ۲۵ نفر در هر کلاس). در حالی که برخی مسئولان وزارت آموزش وپرورش با اعلام میانگین های آماری نادرست از وجود نیروهای مازاد سخن می گویند، دست کم در تهران و در تمامی مقاطع شاهد کلاس های ٣۰ نفر به بالا تا بیش از ۴۰ نفر هستیم. در چنین شرایطی گذشته از کاهش شدید کیفیت آموزش در چنین کلاس هایی، شاهد تنش های فراوانی میان معلمان و دانش آموزان می باشیم که جلوه های حادتر و تأسف بارتر آن را در صفحه ی حوادث روزنامه ها شاهد بوده ایم. وجود نگاهی صرفاً هزینه ای به آموزش و پرورش چنین فجایعی را به دنبال داشته است.
۷. رسول بداقی همکار زندانی ما بیش از ۵ سال است که بدون حتی یک روز مرخصی در زندان به سر می برد. همینطور سید محمود باقری. ما خواهان آزادی بی قید وشرط این عزیزان و لغو کلیه ی احکام صادره توسط هیأت های تخلفات اداری در ارتباط با همکارانی هستیم که به دلیل فعالیت صنفی حکمی را دریافت نموده اند. همینطور بازگشت به کار کلیه ی همکارانی که حکم محکومیت خود را گذرانده اند.
٨. در حالی که بسیاری از معلمان در پایان ٣۰ سال خدمت خود حکم عالی را دریافت می نمایند سازمان بازنشستگی این رتبه را از معلمان نپذیرفته و با کسر دو رتبه، آن ها را و با کاهش حقوق گاه تا بیش از دویست هزارتومان در هنگام بازنشستگی مواجه می نماید. تحمیل چنین شرایط ناعادلانه ای به معلمان در آغاز دوران بازنشستگی ستمی است مضاعف که از سال ٨٨ تاکنون ادامه دارد. ما خواهان تأمین اعتبار کافی برای رفع این شرایط ناعادلانه و پرداخت مابه التفاوت آن به صورت یک جا به معلمان ذیحق از سال ٨٨ تا کنون هستیم.

کانون صنفی معلمان ایران (تهران)
۱۰/ ۱۲/ ۱٣۹٣

پاسخ حکومت جمهوری اسلامی به اعتصاب گسترده سراسری معلمان ایران

په روه رده نیوز:
یک روز قبل از یرگزاری اعتصاب سراسری معلمان ایران در روز دهم اسفندماه سال 139؛ اخباری مستند و زمزمه هایی دال بر تهدید حراست ادارات آموزش و پرورش و نیز ارگانهای امنیتی رژیم در شهرستانهای مختلف ایران به گوش می رسید و رژیم تمامی تلاشهای خود را برای  جلوگیری از به تحقق پیوستن این اعتصاب بی نظیر سراسری بسیج نموده بود به گونه ای که در شهرستان بوکان یکی از معلمان فعال در این اعتصاب را شبانه در منزل شخصی اش دستگیر و وی را ناچار به ارسال پیامک جهت عدم مشارکت در اعتصاب روز دهم اسفند برای همکاران و دوستان فرهنگیشان نموده بودند.
در شهرستانهای قم و اشنویه و زنجان و تهران و شیراز نیز تعداد کثیری از همکاران فرهنگی به حراسات اداره دعوت و یا از طریق تلفن هشدارهای لازم بدانان جهت مشارکت در این تحصن داده شده بود.
بسیاری از ادمین های گروهها حتی از حدودیک هفته قبل به حراسات اداره فرا خوانده شده بودند و نسبت به برگزاری هر گونه تحصنی بدانان هشدار و اخطار داده شده بود.
اما با این وجود اعتصاب سراسری و گستره فرهنگیان ایران همچون موجی سیل آسا در روز دهم اسفندماه و با مشارکت حداکثری فرهنگیان و به گونه ای بسیار دمکراتیک و متمدن برگزار گرید.
روز دهم و امروز یازدهم اسفندماه عده کثییری از همکاران فرهنگی ما در شهرستانها و شهرها به حراست ادارات خویش فرا خوانده شده اند و نسبت به تکرار و مشارکت دوباره در گردهمایی و اعتصاباتی مشابه بدانان اخطار داده شده است.
مساله ای دیگر که قابل ذکر است و خشم فرهنگیان را برانگیخته است سکوت مطلق و بی همانند رسانه ملی و از جمله اخبار بیست و سی است.
دیروز تمامی رسانه های این کشور دیدگان خویش را بر موج عظیم اعتصاب سراسری فرهنگیان کشور بسیتد و خاموش و بی
صدا و کر و کور از کنار آن گذشتند.







Sunday, March 1, 2015

وتووێژی هەڵمەت مەعرووفی لەگەڵ باس نیوز لەسەر مانگرتنەکانی ئەوڕۆی مامۆستایان لە ئێران ئێران



پاش بڵاوكردنەوەی بانگەوازی مامۆستایانی رۆژهەڵاتی كوردستان و ناوچەكانی دیكەی ئێران بۆ مانگرتنی سەرانسەری، ئەمڕۆ كۆمەڵێكی بەرچاو لە مامۆستایانی زۆربەینەی شارەكانی رۆژهەڵاتی كوردستان مانگرتن و كۆبوونەوەی بەرینی ناڕەزایەتییان بەڕێوە برد.


“هەڵمەت مەعرووفی” چالاكوانی پەروەردیی مامۆستای پێشوو لە لێدوانێكی تایبەتدا بە ئاژانسی هەواڵی (باسنیوز)ی راگەیاند: “ئەمڕۆ لە كاتژمێر 9ی بەیانی ئەمڕۆ یەكشەممە (12015/2/) مامۆستایانی بە هەڵوێستی كورد لە شارەكانی: “سنە، مەریوان، كامیاران، قوروە، بۆكان، كرماشان، ئیلام، ئەیوان، پیرانشار، سەرپێڵ زەهاو، سەقز و ورمێ‌” لەبەردەم ئیدارەی پەروەردی شارەكان كۆبوونەوە و بەدەم بانگەوازی مانگرتنی سەرانسەریی مامۆستایانی كوردستان و ئێرانەوە هاتن و بە هەڵگرتنی پلاكارد و دروشم و بە خوێندنەوەی بەیاننامە ویست و داخواییز رەواكانی خۆیان هێنایە بەرباس.”

ئەو مامۆستایە ئەوەشی ئاشكرا كرد: “بەداخەوە لەلایەن ناوەندە پەروەردەییەكانی شاری مەهابادەوە ئیزن نەدراوە ئەو مانگرتنە بەڕێوە بچێت و لە شاری بۆكانیش پێش بە وێنەگرتنی وێنەگران و میدیاكان گیراوە.”

گوتیشی: “ئەو مانگرتنە سەرانسەریەی مامۆستایا هەر ئەمڕۆ كاتژمێر 2ی دوانیوەڕۆ لەبەردەم پەرلەمانی ئێران بەڕێوە دەچێت و داوكاریی و ویستەكای خۆیان دەحەنە بەرباس.”

ئەوەشی ئاشكرا كرد: “بەهۆی ئەوەی كۆمەڵگەی ئێران و بەتایبەت رۆژهەڵاتی كوردستان ئەمنیەتییە و چاوەدێرییەكی توندی ئەمنی هەیە، چەند رۆژ لەمەوپێش كەش و دۆخێكی ترسیان وەڕێخست و چەند مامۆستا و چالاكوانێكیان قۆڵبەست كرد كە ئەو مانگرتنە هەرچەند یاسایی و فەرمیش بوو بەڕێوە نەچێت.”

پێڕاگەیشتن بە رەوشی شپرزی پەروەدە، پێداچوونەوە بە مووچەی مامۆستایان و لابردنی سیاسەتی هەڵاواردن لە ویستە سەرەكییەكانی مامۆستایانی كوردستان و ئێرانە و لە ماوەی دوو ساڵی رابردوودا ئەمە چەیندین جارە كە مامۆستایان بەهۆی خراپیی باری ژیان و گوزەرانیان دەست دەدەن مانگرتن و لەم بارەوە مامۆستایانی شارەكانی رۆژهەڵات پێشەنگ بوون.


























فضای تهران در جریان اعتصاب معلمان؛ امنیستی است




معلمان سروآباد استان کردستان با لباس زیبای کردی آمدند





اعتصاب عمومی معلمان ایران سکت را شکست










مانگرتنی گشتی مامۆستایان لە دەی ڕەشەممە